o exclusiva locatie in centrul statiunii !
Pensiune Chrisland
Nou!
Piscina!!!
Cazare in Baile 1 Mai Baile Felix
www.pensiunechrisland.ro
www.baile-1-mai.ro
Copyright 2008 by "Pensiune Chrisland"   •   All Rights reserved   •   E-Mail: chrisland@clicknet.ro
Website Template
Website Template
Atractii turistice
Intre toare atractiile turistice din zona, reperele turistice naturale necesita o atentie speciala, in special datorita zonelor declarate rezervatii. Apa termala, pe langa calitatile tamaduitoare, ea da viata si celei mai reprezentative specii a florei locale: nufarul termal.
Baile 1 Mai
Atractia statiunii Baile 1 Mai, este in principal apa calda (32 de grade celsius) care este folosita atat in bazele de tratament pentru tratarea bolilor reumatice, cat si in cele doua stranduri.
Strandul "Venus" cu o capacitate foarte mare, de cateva mii de locuri si cu multe bazine din care unul olimpic si unul cu trambuline pentru sarituri.
"Strandul cu valuri" cu o capacitate mai mica de locuri dar care are o atractie deosebita datorita valurilor care sunt produse in apa din bazin.
Baile Felix
La doar 3 Km distanta de Pensiune Chrisland, se afla statiunea Baile Felix, fiind accesibila atat pe jos cat si cu masina. In statiunea "Baile Felix" veti gasi mai multe stranduri, printre care si "Apollo", strand cu apa termala, ce dispune de un bazin acoperit si doua bazine in aer liber. Acest strand este deschis si in sezonul de iarna.